Novi Sad
23.10.2015.
10:24 > 11:20
Apelacioni sud u Novom Sadu ukinuo je presudu Despotu Vraniću za izazivanje saobraćajne nesreće kod Merkatora, u kojoj je u junu prošle godine poginulo troje mladih.
  • Novosadjanin

    26.10.2015 13:21
    neispravan semafor
    napisao sam vec u nekim komentarima prethodnih tekstova o ovom dogadjaju.
    Iz pocetka sam bio jako protiv dece iz Golfa koja su prosla kroz crveno, i osudjivao njih vise od Vranica.Jer su prakticno oni ili ti on vozac izazvao nesrecu, da nije prosao na crveno Vranic bi proleteo i 300 na sat kroz raskrsnicu i niko ne bi stradao.Ali, se meni desila situacija u sred bela dana kada sam se vracao sa posla, na istom semaforu, isao sam iz istog pravca kao i Golf, i stao uredno na crveno kao i nekolicina kola.Kada se upalilo zeleno svetlo svi smo krenuli, medjutim nakon par sekundi, neki su vec bili debelo u raskrsnici, se pali zuto i pocinje da trepce i nakon par sekundi se opet pali crveno...dok se ovima iz suprotnog smera nije nikako gasilo zeleno.Kocenje, sviranje, skripa kocnica, u jednom momentu HAOS! Ove u raskrsnici je samo Bog spasao! I onda shvatim da se verovatno ista situacija desila i njima, s tom razlikom sto u ovom slucaju nije bilo nekog Vranica koji je isao 177 km/h, nego ljudi koji su se kretali normalnom brzinom i koji su uspeli da zakoce na vreme.
    Sto ce reci da se slazem da je odgovornost podeljena,takodje da je kriv i taj neko ko odrzava semafore, i eto odgovora zasto se ne pokazuje snimak kamera od Spensa, odnosno druge strane Cara Lazara.
  • Boško

    24.10.2015 22:30
    Malo o pravu
    Da pojasnim, njemu se sudi za krivicno delo tesko delo protiv bezbednosti javnog saobracaja u vezi sa krivicnim delom ugrozavanje javnog saobracaja, a ne za ubistvo, za koje mu se ne moze suditi jer tu nema elemenata tog krivicnog dela. Definicija kr. dela za koje mu se sudi je: Ko nepridrzavajuci se saobracajnih propisa na taj nacin da ugrozi bezbednost javnog saobracaja da to dovede do smrti jednog ili vise lica kaznice se zatvorom 2-12 godina. Imajuci u vidu da su poginuli prosli kroz debelo crveno, sto se jasno na snimku vidi, to je njihov doprinos jednak kao i njegov, tako da je realna kazna 6 godina.
  • G

    24.10.2015 18:27
    @Anonimus - poštovani gospodine, generalno je problem za dalju komunikaciju ako nazivate frustracijom interpretaciju vaših sopstvenih stavova, koji iako su maloumni vi ih ne smatrate takvim.
    Svako ko krši bilo koji saobraćajni propis čini prekršaj a ne krivično delo. Tek kada prekršaj pređe u nešto više, npr. gubitak života, to se karakteriše kao krivično delo i ide pred sudiju krivičnog suda umesto prekršajnog.
    Poginuli vozač je ušao u raskrsnicu dok je drugom pravcu bilo trepćuće zeleno. To ne dokazuje da je njegovom pravcu bilo crveno, jer postoji mogućnost da je semafor bio u kvaru pa je pokazivao takođe zeleno, ili ništa, a u izveštaju ZIG-a stoji da nemaju mogućnost da utvrde da li je semafor bio ispravan u momentu pre nesreće. Ovo je nešto što se zove "nepredviđena okolnost u saobraćaju". Svi vozači su dužni da se pridržavaju saobraćajnih propisa kako bi u slučaju nepredviđenih okolnosti mogli da reaguju adekvatno kako bi se sačuvali ljudski životi i imovina.
    Dok je poginuli vozač mogao da se nađe u raskrsnici usled "više sile", vozač ubica je isključivo svojevoljno upravljao vozilom sumanutom brzinom 177 km/h naseljenim mestom pod dejstvom alkohola i nije mogao reagovati na bilo kakve okolnosti čime je ugrozio svakog učesnika u saobraćaju, čak i ako su sami u prekršaju. Ovo lice sa više prijava iza sebe ne može da samo odgovara prekršajno jer je njegov svesan i nameran prekršaj doveo do smrti tri osobe, te je stoga krivično delo za koje mora da odgovara ugrožavanje javnog saobraćaja sa smrtnim posledicama sa propisanom zatvorskom kaznom do 12 godina.
  • 24.10.2015 17:13
    Niko nema pravo nikoga nigde da gazi-ali aj malo nesto procitaj pre nego ovde izbacis svoje frustracije!
    Vozaci koji voze brzinom koja je veca od dozvoljene cine prekrsaj..koji voze pijani takodje...to samo po sebi nije nije krivicno delo.
    Kad dodje do saobracajne nezgode kriv je onaj ko je tu nezgodu izazvao. E sad-pitanje za sve mudrace ovde-ko je u ovom slucaju izazvao saobracajnu nesrecu-da li ovaj pijani ludak koji prolazi kroz zeleno svetlo i jos se krece glavnom dzadom ili ovaj koji je nazalost poginuo..a koji je prosao kroz crevno..????
  • G

    24.10.2015 16:06
    @Anonimus - tako je. Svi vozači imaju pravo da se kreću kakvom žele brzinom naseljenim mestom i da nekažnjeno gaze sve pešake van pešačkog prelaza, i mogu da odgovaraju samo za prekoračenje brzine. A ako pešake van pešačkog namerno gaze brzinom od 50km/h, onda neće odgovarati čak ni za to.
  • Piplfoks

    24.10.2015 14:56
    Svi ovi koji pišu kako ovaj lik nije kriv za nezgodu vire Vraniću dva prsta iz gu*ice.
  • 24.10.2015 12:42
    Da li su ovi ostrašćeni komentatori uopšte pročitali članak? Pa osumnjičeni ostaje u pritvoru i tokom ponavljanja postupka. Zbog nekih procesnih brljotina, Apelacioni sud je vratio presudu, Višem, a kad je Viši sud dotera, moći ći da bere kožu na šiljak.Iako su poginuli prošli na crveno, pašće zato što je bio pijan.U Beogradu je bila slična situacija sa sinovcem kontroverznog biznismena,ali on je od okrivljenog postao oštećeni u toku postupka, jer je vozio glavnom ulicom a žrtva sporednom.Iako je bio pijan i vozio 120 kroz grad.U Novom Sadu su drugi aršini.
  • 24.10.2015 12:36
    strašno
    ukinuta presuda-još strašnije
  • stojan

    24.10.2015 12:30
    korupcija
    korupcija je odradila posao
  • stojan

    24.10.2015 12:27
    korupcija je odradila svoje,ali treba tu još dosta para jer ovo je tek prvi korak korupcije i treba još dosta koraka da bi mu smanjili kaznu a svaki korak košta jer pravosudni organi vole lepo da žive
  • 24.10.2015 12:05
    koliko ostarscenih komentara, a veze sa krivicnim pravom nemaju...
    alo bre...ko je izazvao saobracajnu nesrecu-ovaj sto je brzo vozio pijan ili ovi sto su prosli kroz crveno-jedno je krivicno delo a drugo prekrsaj-procitajte malo pre bacanja komentara...
    pa da je svemirski brod brzinom svetlosti prosao bulevarom na zeleno tvoje je da se zaustavis na crveno, inace si ti kriv...
  • @IvanNS - Po "misljenju"

    24.10.2015 08:49
    "misljenje vestaka" je pravni termin i podrazumeva citav proces vestacenja, a ne "neko tamo reko svoje misljenje, tako sam mogo i ja..."
    Sto se tice advokata, svo postovanje zasluzuju, jer uce svoj posao i trude se da u njemu budu najbolji sto mogu, ne zaboravite nikad da svaki covek ima pravo na najbolju odbranu. Ne ocekujete valjda da zato sto tuzioci i sudije ne znaju svoj posao (ili su kupljeni), advokati pocnu svoj da otaljavaju, da bi se neka imaginarna "pravda" ostvarila. Pa pobogu, zato je uveden pravni sistem i usavrsen poprilicno u odnosu na mnoge druge sisteme u drustvu.
  • Ocevidac susednog semafora

    23.10.2015 19:38
    @Majka, @Лиманац
    "Tih dana su tek završeni radovi na ovoj raskrsnici i semafor je, po svedočenju mnogih "brljavio". Kako se zagubio baš taj snimak, a pojavili se samo oni iz Bulevara Oslobođenja?"

    Za ovu raskrsnicu nazalost ne mogu da posvedocim, ali sam video da semafor na raskrsinici Cara Lazara i Fruskogorske jeste brljavio prvo vece nakon sto je ta raskrsnica pustena u saobracaj, posle radova.

    Ta raskrsnica (Cara Lazara i Fruskogorske) je otvorena mozda nedelju dana pre rasksrnice sa Bulevarom i to vece se zeleno svetlo palilo istovremeno automobilima koji skrecu levo u Fruskogorsku iz Cara Lazara i pesacima u Fruskogorskoj koji prelaze putanju tih automobila. Ja sam posmatrao nekoliko takvih ciklusa oko 1h posle ponoci, a sutradan ujutru je sve vec bilo sinhronizovano.

    Imajuci jos u vidu i izvestaj ZIG-a (postavila @Majka) i cinjenicu da se ne objavljuje snimak iz C.Lazara, jasno je da je sasvim moguce da je putnicima u Golfu bilo zeleno. Ali, bez snimka, mozda je i bilbord "kriv".
  • Sima

    23.10.2015 18:28
    @Anonimus
    Ubio bi taj nekog drugog pre ili kasnije, nema osobe koja se nece sloziti da je glavni problem ovog bilmeza sto misli je bolji od ostalih i sto mu se moze sta hoce. Ubio 3 zbog frajerisanja!
  • 23.10.2015 17:53
    S21
    Da sam otac te nesrecne dece, posle ovoga bih nasao tog advokata i prosuo mu mozak na sred ulice pa sta bude neka bude.
  • goran

    23.10.2015 17:44
    Dobro, sta je tu cudno?
    Zar nije onaj lik sto je vukao coveka automobilom kroz selo tri sata oslobodjen zato sto mu je tata visoki SNS funkcioner.

    I ovaj ima neke rodbinske-novcane veze.
  • Huncut

    23.10.2015 17:35
    Par dana posle ovog tuznog dogadjaja sam na ovom istom portalu napisao post, gde kazem da dobar advokat ovo izvlaci. Dobio sam zilion minusa, ali sam na zalost bio u pravu...On se tereti samo i iskljucivo zbog saobracajnog prekrsaja, brze i neprilagodjene voznje, i ni zbog cega drugog.
  • mrak

    23.10.2015 17:24
    Despotizam
    Ne brini Despote, ovo je TVOJA SRBIJA, ona pripada svima kao što su ti: ubicama, lažovima, bezočnim lopužama, korumpiranim nesposobnjakovićima na važnim položajima. Zaštitiće te svi oni od one glupe, naivne, nesposobne mase koja zamišlja da isti zakon treba da važi za sve...
  • kramer

    23.10.2015 17:18
    jaoj
    Evo ga opet ovaj "G". Razume se u pravo, saobracaj, statistiku, psihologiju...ima li neceg sto ne znas, covece...?
  • Calim

    23.10.2015 17:16
    Jos jedan u predugackom nizu dokaza
    da smo izuzetno bedna zemlja, gde neljud moze ta oce, sirotinja samo da pise negativne komentare.

    Ma, treba sa ovom sirotinjom sa istoka da prelazimo granice...
  • G

    23.10.2015 16:28
    Dobro je ipak da se od siline udarca kakva se videla na snimku, nije razbila ta boca rakije koju popijete čak trećinu pre nego što shvatite da to nije voda. U to bez i najmanje sumnje možete uveriti apsolutno svakoga ko u životu nije probao rakiju.
    @Deda - poštovani gospodine, uprkos verovanju mentalno poremećenih lica, nečiji saobraćajni prekršaj vas ne oslobađa odgovornosti za njegovo ubistvo ako ste ga počinili krajnjom bahatošću kakva je vožnja 177 km/h naseljenim mestom pod dejstvom alkohola.
  • bane

    23.10.2015 16:01
    ..
    ja ne mogu da verujem..jel u tom sudu rade oni klovnovi od juce ili sta?
    Da li ce u ponovljenom postupku odbrana da trazi da moze da ubije jos troje a da ne odgovara?
    A sto vi njega ne postavite lepo za ministra saobracaja..mislim, valjda je zasluzio toliko kao zamenu za pretrpljeni bol sto je nepravedno okrivljen..
  • 23.10.2015 15:55
    Rakija i odbrana
    Ovakav "savet" da je"uzeo flašu rakije koju je imao u kolima i popio trećinu" mo\e samo da pruži đavolji advokat, a pre bih rekao advokat đavo!!!
    A taj je i dalje član AKS??? Kažnjavali su advokate koji su radili za vreme štrajka za mnogo manje prekršaje!
    Ko je gori?
  • C

    23.10.2015 15:24
    @Anonimus - Hmm, da verujem sudu?
    Ej! Nepismeni! Da li umes da citas?
    Nije osnovni sud doneo "nerazumljivu" presudu, nego visi.
    Postoji razlika. Citaj malo (vise).
  • IvanNS

    23.10.2015 15:07
    Po "misljenju"
    "Po misljenju vestaka"???
    Cekaj, cemu sluze vestaci, ako i mi obicnjaci mozemo da dajemo "misljenje"?

    Nije to misljenje - to je nauka. A sa naukom su dosli do cifre 177km/h.

    A garisha kad je progutao 1/3 boce radze je doziveo eureku k'o Ajnstajn i proracunao uz pomoc teorije relativiteta da je brzina ipak 90km/h zato sto se meri relativno od maksimalne dozvoljene brzine kroz tunel preko Mosta Slobode.

    Da se nesrecni klinci i nisu nasli na raskrsnici, ko zna koga je mogao pokositi na ulici jos sa takvom brzinom. Oni su ga, nazalost za njihove porodice, samo sprecili daljeg nereda...

    Koji samopostovajuci advokat moze da zastupa ovako nesto i da trazi ukidanje presude... sram da vas je bilo.
  • Sinter

    23.10.2015 14:29
    Pavo za sve.
    Sta kazu u sudu, kada ce mu isplatiti ostetu za pretpljeni dusevni bol?
  • 23.10.2015 14:28
    a zaboravili ste da se prvobitno branio kako je jurio za hitnom pomoci u kojoj mu se nalazio drug diler a rakiju mu je podmetnuo deka kod kojeg je bio u poseti
  • 23.10.2015 14:25
    "a kad je u pitanju sirotinja, onda znaju da napišu presude"

    Ne znaju ni tada. Jedina razlika je što sirotinja nema para da uloži žalbu i plati advokata.
  • bane

    23.10.2015 14:02
    žedan?
    uh baš sam žedan...popiću 3dl rakije da utolim žeđ. ma dajte molim vas. uleteo 170 km/h u grad glavnim bulevarom. pa to je totalno odsustvo zdrave pameti koja je zamenjena bezobrazlukom i bahatošću. ako u ponovljenom sudjenju dobije manju kaznu od prvobitne to će biti legitimno opravdanje da krenemo da se ubijamo, pošto kazne očigledno izostaju.
  • lazar

    23.10.2015 13:57
    Vazno da moje ime kace kao najgorem kriminalcu na oglasnu tablu u ulazu zbog duga od tri stanarine.
  • 23.10.2015 13:56
    Kamenica
    Sramota...Ovakvi kao Vranić slobodno mogu da voze kao manijaci i da ubijaju po Srbiji...
  • Deda

    23.10.2015 13:46
    Prvostepeni sud je podlegao hajci koju je podigla javnost. Njegova krivica je brz voznja pod dejstvom alkohola, a ne izazivanje nesrece. Da Apelacioni sud nije ponistio presudu, sud u Strazburu bi to ucinio, ali onda bismo morali i da platimo odstetu. To sto Mika, Pera, Zika ili neko cetvrti zamislja pravo kako zamislja ne znaci i da se ono tako moze sprovoditi.
  • 23.10.2015 13:46
    nista se nebi desilo da ono 3 u kolima nisu prosli kroz crveno
  • 23.10.2015 13:23
    Nevin coek on samo vozio a tri barabe naletele.
  • Bogdan

    23.10.2015 13:23
    Sramota
    Eto ti demokratije. Da je komunizma on bi vec rintao na Golom otoku. Da narod sudi nema potrebe. Komunisticka vlast je to idealno radila. Mozda su se pojednici nakrali itd...ali je i dalje bilo za sirotinju (narod). Demokratije je samo razj*bala monopol medju lopovima. Sad svako moze da kraducka.
  • bronco

    23.10.2015 13:19
    Zaslužili smo sve što nam se dešava, kada ćutke trpimo ovaj šljam-koktel sastavljen od političara, sudija, bahatih žandara, navijača, razmažene bogataške dece...
  • 23.10.2015 12:57
    to izvlacenje na "poipio sam flasu rakije odmah posle ne srece" se vise ne priznaje, stara providna fora advokata. To mi je rekao sudija apelacionog suda u NS .... E sad .... sta da mislimo?
  • Podbarac

    23.10.2015 12:32
    Pravo i pravda
    Nisu jedno te isto, pogotovo ne u očima naroda. Obaška narod (i većina ovde komentara) ne traži pravdu nego odmazdu.
    Druga stvar je naše pravosuđe - da nije žalosno bilo bi smešno. Što zbog navodne korupcije što zbog kompetencija:"...izreka presude je nerazumljiva, a u obrazloženju presude odlučne činjenice nisu utvrđene..." !?
    Uz to i tumačenja zakona, evo primera: Počiniocima teških krivičnih dela se alkolisanost računa kao olakšavajuća okolnost!?
    Ne bih se bunio kada bi to bilo primenljivo uvek, ali svedoci smo da se upravo počinioci najtežih dela i povratnici izvlače na ta "tumačenja"...
    Ukratko: Treba menjati i zakone i sudije. Pod hitno. Tolko.
  • armagedon

    23.10.2015 12:27
    sramota.jeste pokojni prošao kroz crveno sve stoji ali je i despot vozio pijan i kao manijak.i uz to nije se pokajao zbog 3 izgubljena mlada života.
  • Dragan

    23.10.2015 12:24
    !!!
    Rekao bih nesto,opsovao mnogo,ali uhapsice me..i osuditi po hitnom postupku! MNOGO BRE CE OSUDITI MENE STO IH PSUJEM NEGO KRIMINALCE !
  • majka

    23.10.2015 12:14
    Заборавило се да је та раскрсница пуштена у промет, после око две недеље радова, само неколико сати пре несрећног догађаја. У извештају ЗИГ-а између осталог пише да: „...немамо техничких могућности да проверимо и потврдимо да су у наведено време заиста радили у тачној секундарној координацији...“ Да ли је семафор из правца Бул. цара Лазара уопште био у функцији?
    Анализа рада светлосне сигнализације наводи „... закључује се да је синхронизација, односно координација рада семафорских уређаја на Булевару ослобођења била поремећена...“ а да се „На видео запису са источног прилаза раскрснице Бул. ослобођења – Бул. цара Лазара, са ког је аутомобил „VW GOLF“ започео кретање, не види семафорски уређај...“ Те да је возач Голфа имао могућност да уочи возило на раздаљини од 8... метара и да је могао да реагује на време само да је возач Аудија смањио брзину на 99км......
  • Limanac

    23.10.2015 12:13
    Eh
    @kada
    To ja pričam od prvog dana!!! Gde su snimci sa te dve kamere iz Bulevara Cara Lazara? Tih dana su tek završeni radovi na ovoj raskrsnici i semafor je, po svedočenju mnogih "brljavio". Kako se zagubio baš taj snimak, a pojavili se samo oni iz Bulevara Oslobođenja? HOĆU DA VIDIM DA JE NJIMA BILO CRVENO KADA SU KRENULI!!
  • 23.10.2015 12:08
    u demokratiji bi bio na dozivotnoj
    ovo je oligarhija.
  • 23.10.2015 12:07
    @Anonimus - kada

    neces nikad imati priliku da vidis taj snimak, jer tako nesto ne postoji

    a ti i dalje gledaj u bilbord umesto u semafor
  • 23.10.2015 12:07
    Hmm, da verujem sudu?
    Iz ovog je jasno na osnovni sud nije u stanju da napiše valjanu presudu jer je ista nerazumljiva, nejasna... i sl., ali samo kada se sudi bogatim pojedincima, a kad je u pitanju sirotinja, onda znaju da napišu presude???
  • 23.10.2015 12:02
    iavno mnjenje
    Ukidanje presude znači da će prvostepeni, Viši sud, ponoviti sudjenje.
    U ponovljenom postupku Vranić može biti osuđen kao kriv, a nadamo se da će tako biti, jer je u saobrajki u kojoj je učestvovao pokinulo troje mladih ljudi.
    Oslobađajuća presuda bi već bila problematična.
  • LOL

    23.10.2015 11:55
    wtf
    Ja ne vidim ništa loše u tome šta više. U Srbiji se zna koja je prosečna dužina procesa između 8 i 10 godina, on je osuđen na 8 i to je sad ukinuto ali će novu presudu čekati u zatvoru. Moja matematika kaže da je on vec proveo godinu i po u zatvoru pa kada donesu oslobađajuću presudu za nekih 8-10 godina odležaće više nego da je ćutao i odležao ono što je dobio ;). Šala mala, biće na ulici prekosutra ko i svaki drugi probisvet i kriminalac u Srbiji.
  • 23.10.2015 11:44
    Sudbina je ovome coveku paradoksno, kroz tragediju, pruzila sansu da postane bolji. Jedino sto je trebalo da uradi ovaj mladic je da se duboko u sebi pokaje i u iskrenom i dubokom saosecanju prizna svoju gresku, zbog zrtava i njihovih bliskih ali pre svega zbog sebe.
  • 23.10.2015 11:44
    A da ga ministar pavde zakači za detektor laži?
  • Gsri

    23.10.2015 11:08
    Kakav kliše.
  • M.

    23.10.2015 11:06
    Jedan od ova dva...
    ... suda treba ukinuti (ne navodim nacin ukidanja, to neka svako sam izabere) Ovoliko kontradiktornosti u presudama izmedju nizih i apelacionog suda je u najmanju ruku sramno. Doduse, pada mi na pamet da to bas i nije slucajno. Bagra bezobrazna.
  • amoniman

    23.10.2015 10:51
    ova drzava je sprdnja.
  • 23.10.2015 10:47
    Poznato je da nista ne gasi zedj poput rakije, koju svaki odgovorni gradjanin drzi u priboru za prvu pomoc da bi dezinfikovao rane.

    Bilo bi smesno, da nije tragicno.
  • Novosađanin

    23.10.2015 10:45
    Tužno
    Nikako mi neće biti jasno kako ljudi koji donose ovakve odluke u Srbji mogu uveče da zaspe...
  • raikkonen

    23.10.2015 10:45
    jao majko moja, gde ide ova nasa drzava.
    na kraju ce dobiti 3-4 godine, trecinu kazne vec odlezao i eto ga za nekoliko meseci na slobodi.
    170 kroz grad, flasa rakije umesto vode i zaledjina kao kineski zid.

    a za nekoliko godina, radnik u drzavnoj sluzbi, inspektor ili tako nesto.
  • mmk

    23.10.2015 10:42
    Ne daj bože da dočekate da pravdu terate na srpskim sudovima. Ova zemlja je sahranila pravosuđe.
  • Mikan

    23.10.2015 10:39
    Sramota. Mora da je bio mnogo žedan kad je trećinom flaše gasio žeđ. Plus 177km bulevarom!
  • Darko

    23.10.2015 10:33
    Drzava
    Kakva drzava takvo i pravosudje. Banana
  • panonius

    23.10.2015 10:33
    ?
    Enormno velika brzina , promili alkohola u krvi, poginuli mladi.... ŠTA je još trebao (i) ovaj da uradi da bi bio kažnjen ?????!!!!
    Očigledno se raslojava društvo: na one koji mogu da se bahanališu (i sve da kupuju parama - odakle(?) i raznim uticajima) i na marvu koja treba da im se sklanja sa puta.
  • NS girl

    23.10.2015 10:31
    ...
    Strašno...
  • 23.10.2015 10:25
    U Smrdiji ništa novo. Ako je neki sudija izrekao toliko nejasnu presudu zašto je još uvek sudija?
  • NS

    23.10.2015 10:24
    Čestitam! 9. krug pakla Vas čeka, drage sudije.
  • 23.10.2015 10:20
    Još jedno pišanje po narodu.

    "Osnovni razlog zbog kog je žalbeno veće donelo odluku o ukidanju prvostepene presude..." Bla,bla,bla. Da li neko razume zašto je doneta ta odluka?
  • 23.10.2015 10:19
    kada
    kada cemo imati priliku da vidimo snimak kamere iz pravca spensa ka pijaci na bul cara lazara
    da se vidi bilbord koji bleska i ometa vozace

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna